Header

Medelhavsinstituten har klarat krisen

19 Nov-2014 | Skrivet av Gunhild Vidén i Okategoriserade

I ett pressmeddelande från regeringskansliet (http://www.regeringen.se/sb/d/18268/a/250036) kan vi nu läsa att instituten kommer att få behålla sin finansiering även 2016 och 2017. Faran tycks alltså vara över för den här gången. Många gläds över detta; vi här i Göteborg är inte minst glada över att de kurser vi har utarbetat kommer att få leva vidare, att nya generationer studenter får uppleva både antiken och den internationella forskarvärlden via institutens förmedling, och att vi som forskare kan fortsätta att utnyttja de fantastiska bibliotek och forskningsmiljöer som instituten ger tillträde till. Utinam semper vivant!

Följ bloggen med RSS Du kan svara, men inte pinga.

Kommentera inlägget

Göteborgs universitet förbehåller sig rätten att ta bort inlägg som innehåller diskriminerande uttalanden, personliga påhopp eller språk som kan uppfattas som stötande.

Din epost-adress kommer inte publiceras. Namn och epost är obligatoriska fält.

*